Hoog in Google staan is lucratief

Tot een paar jaar geleden heb ik altijd gedacht dat het internet iets zou zijn dat binnen een paar jaar weer van het toneel verdwenen zou zijn. Ik had het echter behoorlijk mis en ik merkte dan ook dat ik er niet meer zonder zou kunnen wilde ik het bedrijfje dat ik heb op de rails houden. Ik heb toen een kennis van mij gevraagd of hij voor mij een website zou willen maken zodat ik ook een online visitekaartje zou kunnen presenteren aan mijn, hopelijk, toekomstige klanten. Hij wilde dit graag doen en zo had ik voor een zeer schappelijk prijsje een heel goede webpagina waar ik tot op de dag van vandaag nog erg trots op ben. Ik merkte dat steeds meer mensen deze pagina konden vinden maar dat ik achterbleef op mijn concurrenten terwijl mijn klanten altijd zeggen dat mijn service zoveel beter is. Ik heb toen eens contact opgenomen met een expert en ik heb hem gevraagd wat ik kon doen om wat meer klanten via het internet te lokken. Hij vertelde mij dat het belangrijk was dat ik hoog in Google kwam te staan. Het is namelijk al vele malen door onafhankelijke wetenschappers bewezen dat zij die hoog in Google staan, meer klanten aantrekken. Ik heb mijzelf toen eens even gegoogeld en daaruit concludeerde ik dat ik helemaal niet hoog in Google stond. Integendeel zelfs; ik stond ergens op pagina tien en van de expert hoorde ik dat mensen daar echt niet meer zoeken als ze op zoek zijn naar een bedrijf dat hen kan helpen. Ik wist dus nu dat ik ervoor moest zorgen dat ik hoog in Google kwam te staan. Ik heb de man hartelijk bedankt voor de gegeven informatie en heb mijn zoektocht vervolgd bij een bedrijf dat hoog in Google stond. Ik merkte dus meteen dat hoog in Google zo zijn voordelen heeft en dat het wel degelijk uitmaakt of de klant je goed weet te vinden of niet.

Hoog in Google staan is heel eenvoudig

Zoals ik al zei vervolgde ik mijn zoektocht en zo kwam ik uit bij een man die alles wist van hoe je hoog in Google kunt komen te staan. Ik kan u vertellen dat er een wereld voor mij open ging want ik had helemaal geen idee van hoe het internet eigenlijk werkt, laat staan hoe je nou eigenlijk hoog in Google kunt komen te staan. Hij vertelde mij dat je door middel van linkbuilding heel gemakkelijk hoog in Google kunt komen te staan. Hier had ik natuurlijk wel oren naar want als ik iets graag wilde dan was het wel dat toekomstige klanten mij gemakkelijker zouden kunnen vinden. Ik heb hem toen gevraagd of het mogelijk was dat hij mij zou helpen om mijn website hoog in Google te laten eindigen. Hij vertelde mij dat hij hier graag toe bereid was en zo geschiedde het dat ik in een zeer korte tijd niet alleen had ontdekt hoe je hoog in Google komt te staan, maar ook nog eens iemand had gevonden die mij kon helpen om deze hoge positie te bereiken. Je kunt dus gerust zeggen dat de goden aan mijn kant waren. Wat voelde ik mij een gelukkig mens op dat moment en ik kon dan ook niet wachten totdat de man die ik gevonden had, zijn diensten had verricht. Ik hoefde hier helemaal niet lang op te wachten, sterker nog; binnen een week was de klus al geklaard en kon ik meteen de vruchten gaan plukken van de diensten die hij mij verleend had. Dit ging al mijn verwachtingen te boven en ik stond werkelijk waar te kijken van het resultaat. In de laatste alinea van deze recensie zal ik u vertellen hoe het mij vergaan is sindsdien. Ik kan nu alvast verklappen dat ik zeer tevreden ben maar dat had u waarschijnlijk al een beetje tussen de regels door kunnen lezen.

Ik heb plotseling veel meer opdrachten

Toen ik thuiskwam nadat ik een bezoekje had gebracht bij de man die mij zo goed geholpen had, heb ik mijzelf weer eens gegoogeld. Tot mijn grote verbazing merkte ik dat ik nu al heel hoog in Google stond. Dat was toch een zeer aangename verrassing! Ik had natuurlijk wel gehoopt dat ik hoog in Google zou komen te staan maar dat dat al op zo’n korte termijn bereikt zou kunnen worden ging bij mij werkelijk iedere verwachting te boven. Ik merkte dan ook al op heel korte termijn dat steeds meer mensen de weg naar mijn bedrijfje wisten te vinden en dat allemaal omdat ik nu hoog in Google stond. Ik had werkelijk nooit verwacht dat dit zo snel resultaat zou opleveren. Dit is toch wel iets dat ik altijd heb onderschat, de moderne techniek zorgt ervoor dat alles zoveel sneller gaat en dat er steeds meer voordelen te plukken zijn. Ik kan dan ook niet anders zeggen dan dat het zeer de moeite loont om hoog in Google te staan. Het heeft mij namelijk al heel veel klanten opgeleverd en dat resulteert uiteraard weer in een hogere jaaromzet. Op die manier kan ik op de lange termijn mijn bedrijf een beetje uitbreiden en dat is iets wat ik altijd graag gewild heb. Kortom:

  • ik ben echt heel erg tevreden
  • ik zou daarom echt nooit meer anders willen
  • het is het geld meer dan waard geweest
  • lees meer …

Comments are closed.

Scroll to Top